Att betta på sport

Under flera år har bettingmarknaden vuxit och år 2016 var online betting marknaden och sportspelindustrin värderad till hela 41 miljarder Euro. Detta är en helt enorm summa pengar. Man bör dessutom komma ihåg att all eventuell illegal betting inte finns med i denna summa. Om så hade varit fallet skulle summan troligen vara minst dubbelt så hög.

När det gäller betting på sport verkar det inte som att marknaden ska bromsa in. Tvärtom verkar det som att marknaden vid år 2018s slut kommer att ha ett värde på minst 55 miljarder Euro. Som spelare är det lätt att bli medryckt och sportbetting har mer eller mindre blivit socialt accepterat. När man ska börja med sportbetting är det allra vanligast att man börjar med en sport man kan något om. Det är också inom just de sporter man kan något chansen att vinna är som störst. Då och då kan man som spelare dock stöta på en och annan sport som man verkligen finner tycke för. Om man då spelar utan att ha koll på sporten kan spelet bli farligt. Detta blir ofta straffsparken till att förlora mycket stora belopp. Denna risk har också blivit högre eftersom att man genom till exempel online-kasinon.se  med mera kan spela direkt i mobilen.

Grand National är ett spel som många spelare lockas in att delta i. Varje år spelar flera tusen spelare på just denna tävling och normalt sett spelar endast ett fåtal av dessa på hästar. De spelar helt enkelt bara när just detta event sker. Många väljer att spela sina pengar på den häst som är favorit i loppet, andra på hästar med konstiga namn, andra på coola namn eller liknande. Om man bara spelar på detta sätt är chansen att vinna inte speciellt stor eftersom att man inte direkt har koll på vad som sker.